Zwembad stofzuiger

Voor ons kleine zwembad wilde Nicole een slangloze en snoerloze oplaadbare stofzuiger.
De keuzes voor zwembadstofzuigers zijn eindeloos. Tijdens onze vakantie in Frankrijk hebben we een zwembadstofzuiger gekocht.

We kochten een Aspirateur Yzaki 02 om te testen. Maar het had net zo goed een andere plunge handstofzuiger kunnen zijn. De keuze is eindeloos en we moesten iets kiezen 🙂 Deze video gaat over hoe handig het is om een kleine stofzuiger voor je zwembad te hebben.

De gewone zwembadstofzuiger gaat via een slang naar je pomp en filter. Dat is een hoop werk om af en toe een blaadje en vuil van de bodem op te zuigen.
Ons zwembad is ook veel te klein voor een robot zwembadreiniger. Als de Klusvrouw ooit een groter zwembad bouw, kopen we zeker een robot 🙂

Het is trouwens handig als je al een schepnet hebt met een schepnet hebt met een telescoopsteel. Daar kun je de stofzuiger op plaatsen.
Als je een spa, een cocktailpool of een plunge zoals wij hebt, is deze oplaadbare stofzuiger ook handig.

Wij kochten de handstofzuiger bij Cash Piscines in Tours. Er zijn niet zo veel zwembadwinkels in Nederland en zeker niet in Amsterdam. Daarom is het fijn als je in Frankrijk bent en veel keus hebt in het kopen van zwembadspullen.

Koop zelf een zwembadstofzuiger: https://amzn.to/2W9QEIX